Ofera-i posibilitatea micutului tau sa atinga noi dimensiuni de cunoastere

Exista o clasa de copii aparte, care deja s-au plictisit de toate sarcinile scolare, de jocuri si activitati ce le au in fata blocului sau in fata propriei tablete, ne declara ingrijorati diversi parinti din colturile tarii pe diverse forumuri de specialitate si pe buna masura.

Conform unor studii americane, copiii care au un coeficient de inteligenta ceva mai ridicat decat majoritatea maselor, tind sa se deosebeasca cu desavarsire atat asupra programului avut cat si activitatiilor si modului de intelegere asupra problemelor aparute.

Pentru aceasta clasa de copii mai perspicace, cu un simt mai dezvoltat si mai complet noi venim si la oferim o oportunitate pe care nu au voie sa o refuze, ce se rezuma la un atelier de robotica pe 3 nivele, destinate copiiilor cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani.

Ce invata copiii la aceste cursuri? In primul rand sunt atent supravegheati de un personal cu experienta vasta atat in domeniul tehnic cat si in interactiunea sociala, capabil sa lucreze cu copii de diferite varste, diferite nivele de inteligenta, explicatiile pertinente fiind singura optiune.

In al doilea rand ii familiarizeaza pe micuti cu termenii tehnici sub forma unor jocuri si unor imagini interactive, capabile sa le largeasca acestora campul perceptiv.

Toate aceste lucruri coroborate, ii ajuta sa faca diverse operatiuni pe roboti, lucrand manual, dar si cu programe de proiectare, dezvoltate dupa algoritmii  de ultim moment.

Asemenea experiente, dar si gandul ca intr-o zi pot deveni cu adevarat ingineri, designeri sau creatori de diversi roboti cu siguranta ii va starni pe copii si ii va face sa dea tot ce au mai bun pentru a cunoaste si a absolvi aceste cursuri.

Nivelul mai ridicat de acumulare a informatiei si lucrul in echipa dezvoltat de timpuriu ajuta si asupra persoanei cu pricina, pentru a face fata in timp diverselor provocari ale vietii, dar si sa stie cum sa se adreseze adecvat pentru a solicita un lucru.

Totul se pleaca de la varsta mica, iar expertii stiu acest lucru si ofera posibilitatea copiiilor sa descopere noi dimensiuni.

Accesand mediul virtual, veti putea observa ca exista cursuri de diverse tipuri, pentru diverse varste la preturi accesibile si ca tot ce aveti de facut este sa indrazniti.

Noul cu siguranta va atrage copilul, iar o altfel de experienta ii va da posibilitatea sa ofere cea mai buna varianta a sa!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.