Atelierele de robotica starnesc curiozitatea micutilor

Atunci cand vine vorba de micuti, diversitatea, cromatica si campul imaginativ joaca un rol foarte important pentru a starni curiozitatea si atentia acestora.

Cu siguranta stim ca daca un lucru sau o activitate nu este pe placul lor, acestia nu-si pot atinti atentia asupra unui obiect sau asupra unei persoane, indiferent de dificultatea sarcinilor pe care o are de facut.

Insa o mare atentie la detalii trebuie facuta, atunci cand vine vorba de trasarea sarcinilor si dificultatea lor deoarece micutii nu-si pot concentra atentia pe o perioada mai mare de 20-30 minute adunat, iar pauzele si starnirea joaca un rol foarte important.

Insa cum se pot imbina mai bine creativitatea, sociabilitatea, dexteritatea si inteligenta, daca nu intr-un atelier de robotica pentru copii?

Inca de la varsta frageda este recomandat sa le dezvoltam cum se cuvine abilitatile copiiilor nostri, iar un astfel de atelier cu siguranta va scoate maximum din acesta.

Tehnologia este pasiunea micutilor si probabil nu mai mira pe nimeni daca acestia sunt atrasi foarte mult de jocuri, indiferent de dificultatea acestora.

Dar de ce sa nu-i punem sa construiasca si sa vada ce stau in spatele jocurilor sau obiectelor care se afla in acestea?

In fiecare saptamana, la un curs de robotica pentru copii se desfasoara activitati ce au la baza programele informatice si lucrul manual pentru a dezvolta creativitatea , spiritul de competitie, inovatia si atentia micutilor, indiferent de varsta avuta.

Fie ca ai un copil de 7 ani, fie unul de 12 sau 15 ani, un astfel de atelier este recomandat mai ales pentru dezvoltarea abilitatilor sociale, lucrul in echipa, limbajului dar si insusirii de cunostinte matematice sau tehnice.

Cu siguranta un astfel de cerc are multiple beneficii si asupra sistemului de valori care va produce o gandire corecta a copilului ce va deveni adult mai tarziu, care in timp il va ajuta sa ia cele mai bune decizii in situatii limita, lucru care a fost dezvoltat de timpuriu prin intermediul acestor activitati.

De obicei, stimularea din sistemul educational, din familie, sau din anturajul in care activeaza copilul nu este suficienta deoarece acesta se poate plictisi repede si poate deveni nemotivat, iar un astfel de cerc este optiunea ideala!

Exista atat clase pentru incepatori, cat si pentru avansati la cele mai bune preturi, iar in mediul virtual va puteti convinge de acest lucru accesand primele optiuni din motorul de cautare ca sa va familiarizati cu ce implica acest curs.

Dai copilului tau noi perspective, ancorandu-l intr-o astfel de provocare care cu siguranta nu o veti regreta ulterior!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.