Cauta cercuri care sa-i mareasca creativitatea micutului tau

Inca de la varste fragede, copiii sunt foarte curiosi, drept pentru care trebuie sa primeasca stimulare pe masura, atat din mediul interior cat si din cel exterior.
Ei gasesc provocare la tot pasul, incepand cu taramul educational, continuand cu familia, rudele, prietenii si mai apoi copiii de la joaca.
Insa de departe gasesc provocare in ceea ce vad la televizor, pe internet, sau in lucrurile ce pot fi palpabile, mai ales jocurile, desenatul si alte activitati ce se vor a fi inventate.
De ce sa nu oferim micutului nostru o alta dimensiune de creatie, inscriindu-l la cursuri de robotica?
Aici, atat prin intermediul tehnologiei, cat si lucrului manual, ii vor fi dezvoltate o serie de abilitati, mai ales cele de ordin tehnic, sociale dar si altele foarte importante in ceea ce priveste planul logico-matematic.
Cursurile de robotica sunt pentru orice tip de copil si sunt pe 3 nivele: inceptor, mediu si avansat, iar dotarile din secolul nostru si viziunile lor pot fi puse in aplicare foarte usor.
De exemplu, la un curs de robotica pentru incepatori, micutii sunt familiarizati la un tip de sistem nou, care are in dotare cunostinte despre stiinta, inginerie, tehnologie sau matematica toate adunate laolalta, pentru a marii campul de informatii pe cat posibil.
In plus, micutii sunt familiarizati si cu termenii tehnici din limba straina, lucru care ii va ajuta sa deosebeasca obiectele cu care opereaza.
Mai mult, profesorii coordonatori vor creea jocuri si activitari interactive, amuzante, care aduc provocari atat dexteritatii cat si gandirii copiilor de pretutindeni, majoritatea facandu-se sub forma de competitie.
O buna comunicare, un limbaj adecvat si dezvoltarea atentiei distributive sunt puncte pe care copiii trebuie sa le atinga la cele mai inalte culmi, inca de mici, iar in aceste cursuri toate aceste elemente imbinate laolalta ii vor creea cu siguranta o alta viziune si il vor ajuta sa opereze lucruri care nu ar fi crezut vreodata.
Aceste cursuri sunt dedicate tuturor copiiilor cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani, iar pachetul este pe masura asteptarilor tale.
Accesand domeniul virtual, la primele optiuni vei putea observa ca un curs de robotica pentru copiii aduce o dezvoltare aparte acestuia si cu siguranta este optiunea numarul unu atunci cand vine vorba de ingeniozitate, sociabilitate si punerea la curent cu noile reglementari tehnice.
Asigura-i copilului tau plusul de care are nevoie pentru a se dezvolta social si cognitiv adecvat!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.