Ofera-i micutului tau posibilitatea sa construiasca cu ajutorul softului lego WeDo 2.0

Inca de la varste fragede, copiii nostri sunt foarte pasionati in manuirea lucrurilor, iar instinctul de palpare, atingere si mangaiere este unul natural si de aceea trebuie sa dezvoltam aceasta latura prin joaca si nu prin impunere!

Daca la scoala majoritatea activitatilor se fac oarecum impus, avem posibilitatea sa-i aratam acestuia o forma de a creea asa cum lui ii place.

Acest lucru este posibil la un atelier de introducere in robotica de tip Wedo, un atelier ce se bazeaza pe creativitatea copilului, pe modul in care acesta vede lucrurile si modul in care acesta vrea sa construiasca!

De ce un astfel de atelier? In primul rand copilul prin intermediul jocurilor si activitatilor interactive invata sa interactioneze cu diverse tipuri de motoare, senzori si roboti, dar se si familiarizeaza cu o serie de termeni tehnici, in raport cu vremurile noastre.

Mai mult, odata facut acest lucru cu drag si spor, acestia invata cum se poate programa un robot, folosind un limbaj de programare de ultima generatie, cum este cel din titlul prezentat anterior.

Nu o sa va vina sa credeti, dar niste modele foarte frumoase pot iesi din mainile copiilor, diverse forme, marimi facandu-se cu ajutorul tehnologiei, iar pentru a va convinge cu adevarat de acest lucru in mediul virtual, veti putea vedea o multitudine de astfel de modele.

In plus, copilul nostru inca de la varsta frageda are nevoie sa cunoasca cat mai multi copii de varsta lui, iar munca in echipa, cooperarea si comunicarea eficienta sunt alte atuuri pe care se pune accent la astfel de cursuri.

In plus, este dezvoltata gandirea concreta, cea logico-matematica dar le este pusa la incercare si capacitatea de a rezolva sarcini cu dificultate mare, lucru care ii va ajuta in viata de zi cu zi si le va reda sentimentul de utilitate.

Astfel de cursuri nu sunt foarte scumpe, orice familie dintr-o clasa sociala normala ar putea avea acces la ele, iar la sfarsitul absolvirii lor, recunoasterea pe plan educativ cu siguranta nu este de neglijat.

Majoritatea vor primii diplome sau kituri educationale care sa ii ajute sa construiasca incontinuu, lucru care le-ar pastra simtul creativ la cote inalte si le-ar stimula gandirea.

Un astfel de curs este cu siguranta deliciul celor mici, mai ales ca au posibilitatea sa fie asa cum isi doresc si sa se afirme in fata unui public larg, fapt pentru care se vor declara multumiti cu siguranta in fata parintilor dupa cele povestite!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.