Un curs de robotica poate dezvolta creativitatea celor mici la cote maxime!

Poate ca de multe ori copilul dumneavoastra nu poate fi cea mai buna varianta a sa deoarece nu este lasat sa se exprime asa cum numai el isi doreste.

La scoala, spre exemplu, datorita timpului limitat, invatatorii nu aloca foarte mult timp fiecarui copil, iar acest lucru poate starni ceva controverse sau stari ciudate acestora.

Ei vor sa se remarce inca de mici atat in fata colegilor cat si in fata persoanelor adulte, dar sistemul nu le permite de multe ori acest lucru, mai ales cel educativ, iar grijile cad pe parinti si pe experienta lor de viata.

In acest caz, de ce nu am incerca sa-i oferim oportunitati unice copilului nostru inscriindu-l la un atelier de robotica, capabil sa-i ofere noi perspective in educatie?

Un atelier de introducere in robotica este perfect pentru stimularea adecvata a copilului dumneavoastra, mai ales daca acesta are o varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani.

In acest atelier, invatarea prin joc este prioritara, iar in unele cazuri aceasta se produce pe modele lego tot mai cunoscute in universul copiilor.

Poate nu am fi crezut vreodata, dar exista un soft educativ care permite programarea diversilor roboti, construiti din cuburi, iar laturi precum comportamentul sau executarea de sarcini pot fi modificate cu succes prin intermediul acestui soft.

De cele mai multe ori munca in echipa este promovata la aceste tipuri de ateliere, copilul invatand cum sa se comporte in societate, cum sa multumeasca, dar si cum sa se adapteze si la ideile altor copii, un lucru esential care il va ajuta pe viitor.

Mai mult, un astfel de curs ii largeste cu siguranta campul imaginativ, il ajuta sa invete cum se rezolva sarcinile complexe si ofera noi orizonturi in plan logico-matematic, ajutand  copilul care va deveni adult mai tarziu.

In plus, la o simpla accesare a unui site care promoveasza un astfel de curs putem vedea ca acestea sunt la indemana oricarei familii din clasa sociala de mijloc si nu au cifre de care nu ne putem atinge!

Ba mai mult, la sfarsitul acestor cursuri, copilul nostru va fi premiat cu o diploma, foarte recunoscuta pe plan educational, dar si cu diverse kituri sau softuri din robotica la mare cautare in domeniul tehnologiei.

Atatea avantaje si un singur curs, asa ca nu ramane decat sa va inscrieti copilul pentru a-i da posibilitatea sa se afirme asa cum numai el isi doreste!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.