Confruntare intre roboti

Un eveniment extrem de asteptat va avea loc in luna august. Acest eveniment face referire la o lupta a robotilor, lucru foarte interesant pentru pasionatii de aceste masinarii. Cativa ingineri din America au provocat alti ingineri din Japonia pentru a vedea cine realizeaza cel mai puternic robot. Dupa o perioada foarte lunga de intarzieri, se pare ca lupta intre robotii gigantici va avea loc in luna august a acestui an.

Inca din anul 2015, o echipa de ingineri americani au provocat la o confruntare o alta echipa din Japonia. Americanii doresc sa se lupte cu robotul lor Mark ll impotriva robotului produs de japonezi si anume Kurutas. Dupa aproape doi ani de asteptari, se pare ca aceasta lupta va avea in final loc. Cu toate ca nu ne vom putea bucura de o lupta de roboti cum vedem in filmele Sci-Fi, cu siguranta acest eveniment va strange o multime de persoane pasionate de roboti. MegaBots a reusit sa stranga o suma de 2.4 milioane de dolari pentru a realiza o liga a robotilor luptatori, lucru ce va permite tuturor iubitorilor de roboti sa participe in confruntari.

Pasiunea oamenilor pentru roboti cunoaste in momentul de fata un apogeu, lucru pe care l-am vazut destul de recent, atunci cand Jeff Bezos a prezentat un nou robot in cadrul unei conferinte a celor de la Amazon. Sunt o multime de roboti militari care au fost special conceputi pentru a rezolva diferite probleme, cu toate acestea nu putem spune ca am ajuns in ziua in care luptele de roboti sa fie la fel de interesante precum in filme sau in cartile sci-fi. Un lucru este cert si anume, ca in vara acestui an vom avea prima lupta de roboti mari. Ramane de vazut cum se vor descurca inginerii si cine va reusi sa iasa invingator din aceasta lupta.

Un lucru este cert si anume ca pasiunea pentru roboti a oamenilor este in crestere, de aceea ne putem astepta ca si pe viitor sa vedem si alte lupte. In momentul de fata sunt destul de multi pasionati de robotica in toata lumea, iar aceste lupte intre roboti starnesc deja curiozitatea multora. Ne asteptam sa vedem din ce in ce mai multe persoane pasionate care vor incepe sa participe in lupte de roboti. Chiar si la noi in tara robotica reprezinta un punct de mare interes pentru tineri si ar fi chiar interesant sa avem si noi astfel de confruntari intre roboti.

Sursa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.