Economiile globale vor creste datorita inteligentei artificiale

Inteligenta artificiala este o tehnologie intr-o continua expansiune. Multe companii vor apela la ea, pentru a-si mari intr-un mod exponential castigurile. Se spune chiar despre aceasta ca in final va ajunge sa influenteze cresterea PIB-ului global cu 14%. In momentul de fata, mai multe studii din domeniul afacerilor, spun ca inteligenta artificiala reprezinta o oportunitate, de care ar trebui sa profitam cat mai curand. In contextul economic din ziua de azi, inteligenta artificiala reprezinta un punct foarte important.

Economiile care se vor baza pe inteligenta artificiala, vor ajunge sa castige mai multi bani. America de Nord va fi tara care va inregistra una dintre cele mai mari cresteri. Inteligenta artificiala este deja o parte destul de integrata a industriilor acestei tari, de aceea lucrurile vor avea un trend ascendent si in perioada urmatoare. Vom constata ca aceasta tehnologie va intra in activitatile multor companii. America de Nord va ajunge sa inregistreze o crestere economica mai rapida decat in cazul Chinei, pentrru ca in aceasta zona a lumii, inteligenta artificiala cunoaste o foarte mare crestere.

Multi specialisti sunt de parere ca nici o companie sau organizatie nu va ajunge sa scape de influenta inteligentei artificiale. Atata timp cat cineva va incepe sa adopte acest sistem, multe alte persoane vor apela la noile tehnologii. Comertul cu amanuntul va fi una dintre industriile care vor fi cele mai castigate in urma acestui avans tehnologic. Chiar si institutiile financiare vor avea de castigat de pe urma acestor tehnologii. Ele deja au inceput sa aiba in vedere tehnologiile bazate pe inteligenta artificiala, acesta fiind motivul pentru care tehnologia incepe sa prinda din ce in ce mai mult.

Oportunitatile oferite de inteligenta artificiala sunt nelimitate, de aceea vom vedea o crestere a numarului firmelor care vor lua in calcul integrarea acestei noi tehnologii in operatiunile lor de zi cu zi. Cu toate ca in ziua de azi tehnologia inteligentei artificiale este abia la inceput, aceasta va cunoaste o crestere importanta in anii ce vor veni, de aceea multe firme vor decide sa adopte aceasta tehnologie in strategia lor. Impactul pozitiv pentru economiile globale va fi resimtit foarte curand.

Sursa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.