The Lion King in versiunea VR

Tehnologia VR cunoaste o crestere foarte mare in ultimii ani. Multe studiouri au in vedere recrearea filmelor clasice, astfel incat acestea sa se poata bucura de noile tehnologii. Spre exemplu, cei de la Disney si-au pus in plan sa recreeze The Lion King, unul dintre cele mai indragite filme facute vreodata. Reprezentantii Disney sunt pregatiti sa accepte aceasta provocare, ei anuntand recent ca vor avea loc multe remake-uri ale filmelor vechi.

Cei care le vor viziona, vor avea ocazia sa se bucure de aceste remake-uri. Echipamentele de realitate virtuala vor permite celor care vor viziona filmele sa se bucure de o experienta extrem de interesanta. Ei cor putea vizualiza un film din perspectiva cameramanului si se vor simti ca si cand ar fi alaturi de personaje. Aceasta noua tehnologie ar putea fi folosita chiar si de actori. Ei vor avea ocazia sa stea alaturi de cei mai conoscuti actori din lume, pentru a le studia mai bine reactiile. Remake-ul The Lion King va oferi producatorilor ocazia de a studia si relationa cu personajele.

Echipa de VR a celor de la Disney este foarte incantata de aceste noi aspecte si sunt convinsi ca si oamenii vor fi odata ce filmul va aparea in cinematografe. Cei de la Disney doresc ca in urmatorii ani sa faca si alte remake-uri pentru filmele cele mai cunoscute. Ei sunt de parere ca avansul tehnologic ii va ajuta foarte mult in crearea unor filme din ce in ce mai speciale. Tehnologia VR a inceput sa fie din ce in ce mai apreciata datorita numeroaselor posibilitati pe care le ofera. Companiile care se ocupa de VR au inceput sa fie achizitionate de marile companii, pentru ca acestea vad in noua tehnologie bazata pe VR o tehnologie a viitorului.

Atat Disney, cat si Facebook, Microsoft sau Samsung au inceput sa creeze aplicatii si produse revolutionare folosindu-se de aceasta noua tehnologie. Pe viitor lucrurile vor ajunge sa se dezvolte din ce in ce mai mult, foarte multe aspecte fiind influentate de aceste noi tehnologii. Ramane de vazut care va fi aspectul tehnologiei VR in viata oamenilor si ce oportunitati va mai crea aceasta tehnologie in anii ce vor veni.

Sursa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.